dinsdag 26 januari 2016

Eindelijk SNEEUW!!

Het is jullie in Nederland waarschijnlijk niet ontgaan dat we eindelijk sneeuw hebben!
Het heeft hier serieus gesneeuwd. Gelukkig zaten we niet middenin het 'noodgebied', maar de hele zaterdag sneeuwde het lekker door. Er is een halve meter sneeuw gevallen.
Ideaal dat het in één dag viel. Zaterdag was het erg rustig op straat en werd geadviseerd niet de weg op te gaan, maar zondag waren de doorgaande wegen weer mooi schoon. Dus nu ligt er een mooi pak sneeuw, waar je geen last van hebt op de weg. Ideaal!
Alleen nog wat spierpijn van het sneeuw schuiven..... Was een behoorlijke klus zaterdag. Elke keer dat ik dacht  de oprit schoon te hebben, kon ik weer opnieuw beginnen. Maar inmiddels kunnen we er prima met de auto in en uit.
Zondag hebben we heerlijk genoten van de verse sneeuw op de piste. Is toch stuk fijner skiën dan de kunstsneeuw. Helaas hebben we al wel het eerste ski-slachtoffer in huis. Albert heeft afgelopen donderdag een flinke draai met z'n knie gemaakt. De precieze diagnose is nog niet gesteld, omdat de knie nog te dik is. Voorlopig mag ik alleen met de kids de piste op ....... En dat doen we dan ook bijna elke dag, afhankelijk van weer en hoeveelheid huiswerk.
Kleine impressie van de sneeuw rond het huis:








Geen opmerkingen:

Een reactie posten