maandag 28 maart 2016

Niagara Waterfalls and New York State

Het paasweekend zijn we er lekker op uitgetrokken. Kinderen waren vrij op vrijdag, dus 3 dagen weekend. Helaas doen ze hier niet aan 2e Paasdag, vandaag gewoon weer naar school. Allebei hebben ze uit school 'track' (atletiek), dus gelijk een lange dag. Byrthe van 8 am - 5 pm en Jarne van 7.30 am - 4.30 pm.
Maar wel een fijn weekend gehad samen met Siemen (Alberts broer). Hij is een weekje bij ons op bezoek.


Vrijdag zijn we naar de Niagara watervallen gereden en de watervallen vanaf de Amerikaanse kant bekeken. We hadden een slaapadres in Niagara Falls (Canada) gevonden. 's Avonds hebben we de Falls vanaf de Canadese kant bekeken. Ze worden dan belicht, erg fraai. Goede foto's maken in het donker is helaas iets lastiger. Wel een bijzondere ervaring. De Falls zijn prachtig en verder is het daar één groot toeristisch gebeuren. Het straatje naar de Falls staat vol met winkels, spookhuizen, musea, gok-/speelautomatenhal, etc. Eén grote kermis.... lekker tegenstrijdig met de mooie watervallen.

vanaf Amerikaanse kant




Falls by night

De volgende dag de falls bij licht bekeken:

.




En daarna weer een stuk richting huis gereden, naar de Finger Lakes in New York State, waar we een prachtig houten huisje hadden bij het bos. Het huis hing vol met koppen van herten, een beer, geweien, etc. Erg fraai!
Zondag de watervallen van Ithaca bekeken, ook erg fraai en je kon er dichtbij komen. Dus meer speelplezier.






Geen opmerkingen:

Een reactie posten