maandag 12 oktober 2015

'real New York feeling'

En...... we kunnen weer een echte Amerikaanse ervaring aan ons rijtje toevoegen:

gisterochtend (zondag) na een klein ontbijtje in de auto gestapt. Drie kwartier later de auto geparkeerd naast Central Park. Op zondagochtend is er prima een parkeerplek te vinden en nog gratis ook! Daarna met zijn vieren door het Central Park gerend: heel gaaf! Een topbelevenis! Gaan we zeker vaker doen. Daarna Manhattan in gelopen en onszelf getrakteerd op een vroege lunch. En in de auto over Broadway weer richting huis (er moest 's middags nog gebaseballd worden). Een topochtend!


Zoals ik in mijn vorige blog schreef, worden steeds meer tuinen versierd in Halloweenstijl (en herfstversieringen). Dus ook onze tuin moet er aan geloven.
Zaterdag naar een 'pumpkinfarm' geweest. Pompoenen in alle soorten en maten, halloween- en herfstversieringen, een freshmarket (verse groenten en fruit, m.n. appels), maar je kunt er ook een rondje op een boerenkar maken en door een doolhof lopen. Er komen veel mensen op af, stonden zelfs mensen het verkeer te regelen richting de parkeerplaats.
eindpunt doolhof
 
op dak pumpkinfarm
 Wij hebben uiteraard ook inkopen gedaan en daarna onze tuin een beetje aangekleed.


Had in vorige blog beloofd nog een foto van een 'toptuin' te plaatsen:

 
En vanavond gaan we weer een sportervaring aan ons lijstje toevoegen:
een basketbalwedstrijd in Madison Square Garden (New York): 
NY Knicks vs. Philadelphia 76ers. Eens kijken hoe de sfeer bij basketbal is..... 


 

1 opmerking:

  1. Hallo Anneke en familie,

    Via een link in het blad van de tennisclub kwam ik terecht op jullie blog. Wat leuk om te lezen over wat jullie allemaal meemaken in America. Heel leuk om op deze manier een beetje op de hoogte blijven.
    Ik wens jullie daar een hele fijne tijd!
    Groetjes,

    Luciƫnne Loomans.

    BeantwoordenVerwijderen